Občas potřebujeme obejmout. Co dalšího o C3 Prague prozradila numerologie?

Na čísla si potrpíme. Proto jsme naši Elišku poprosili o numerologický rozbor.

B018

Občas potřebujeme obejmout. Co dalšího o C3 Prague prozradila numerologie?
Eliška Bruknerová, Veronika Čáslavská
24/02/2023

Nejenže naše Eliška vymýšlí propracované strategie pro klienty, ale ve volném čase se věnuje i numerologii. Čísla ji prostě baví – tak se podívala, co tabulky říkají o kolektivu C3 Prague. A i když se většina z nás dívá na podobné výklady spíš skepticky, musíme přiznat, že tohle docela sedí! Výchozí číslo? 16.5.2016, kdy oficiálně vznikla firma C3 Prague.

 66
25
11 

Životní číslo: 3

Znamená vysokou inteligenci, bohatou obrazotvornost, tvořivost a skvělou týmovou spolupráci. Jde o nejkomunikativnější ze všech čísel, dokáže probudit kreativitu i v lidech kolem.

True! Naše obrazotvornost je tak velká, že dokonce umíme cestovat časem. Veronika se takhle jednou vypravila do roku 1800…

Můžou ale přijít okamžiky, ve kterých by měla být C3 Prague obezřetná. Například dávat pozor, komu svěřuje důvěru, a opatrně si vybírat přátele. Někdy může být k druhým příliš kritická. A kdy ze sebe dostane to nejlepší? Pod vlivem stresu.

Pandemie, to je stres jak hrom! Přesto jsme měli hlavy plné nápadů. Skvělých, jak se brzy ukázalo. Nebývalý úspěch měly třeba online recenze elektromobilu Enyaq iV, které jsme připravili pro Škoda Auto.

Číslo dne: 16

Symbolizuje boj za práva slabších i to, že se dotyčný umí postavit proti diskriminaci, je silný, vytrvalý, svobodomyslný a vůdčí. Miluje své blízké a je vůči nim velmi zodpovědný. Někdy může mít potíže s dodržováním pravidel… Ale spíš ve chvílích, kdy jsou příliš dogmatická.

Numerologický rozbor zároveň odhalil, že je C3 Prague hluboce oddaná svému vědeckému bádání a dokáže posouvat hranice vědění. Někdy však může být zranitelná a mít strach z opuštění. A především: občas potřebuje obejmout.

Nebo aspoň obejmout strom.

Děkujeme, Eliško! Máme to zkrátka spočítané.

Začtěte se dál...

Zajímá vás, co může obsah přinést vám?

Dáme vaší značce obsah. publikum. dosah. relevanci. pozornost.